Motoren en stuurkasten vervangen

Verwarm <br />uw zwembadVerwarm
uw zwembad
Verwarm <br />uw zwembadIsoleer
uw zwembad
Verwarm <br />uw zwembadVoorkom
algen
Verwarm <br />uw zwembadAnti-
condens
Home    /    Complete oprolsystemen    /    Motoren vervangen

Motoren en stuurkasten vervangen

Hellodeck biedt vervangmotoren aan voor vrijwel alle merken waaronder Starline, Pooltechnics, T&A, Swimsafe, Overdrive, Binder, Sirem, Unicum etc. Is uw putmotor of buismotor defect wij komen graag kijken of we het probleem kunnen oplossen.

Rolluik motoren zitten geavanceerd in elkaar. Een klein beetje water in de motor kan al funest zijn voor de werking van de motor. Putmotors (vroeger werden veel motoren in een put naast het zwembad geplaatst) gaan vaak defect doordat de put volloopt met water door hevige regenval of een lekkende pakking vanuit het bad. Daarnaast gaan buismotoren in veel gevallen kapot bij overspanning of lekkende pakkingen van de motor. Beide motoren zijn vaak moeilijk of helemaal niet meer te herstellen wanneer de geavanceerde elektronica vochtig / nat is geworden. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de bijbehorende stuurkasten van de diverse leveranciers leveren.
 

Indien mogelijk bieden wij steeds een vervangmotor aan van uw huidige merk en wanneer dit niet mogelijk is gebruiken wij een adapter set met een motor van ons eigen merk. Hierdoor kunnen wij steeds een gepaste oplossing vinden tegen de scherpst mogelijke prijzen.
 

Wij kunnen u een gedegen advies geven zodat u eventuele herstelwerken of algehele vervanging aan uw verzekeraar kan opgeven. Een buismotor of putmotor vervangen is redelijk specialistisch werk. In sommige gevallen is vervanging eenvoudig uit te voeren en in andere gevallen vergt het de nodige vakkennis. Graag maken wij na bezoek een offerte op maat voor u.

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan Vul het offerte aanvraag formulier in en ontvang onze offerte!