Uitleg kwaliteit lamellenafdekking

Verwarm <br />uw zwembadVerwarm
uw zwembad
Verwarm <br />uw zwembadIsoleer
uw zwembad
Verwarm <br />uw zwembadVoorkom
algen
Verwarm <br />uw zwembadAnti-
condens
Home    /    Zwembad Lamellen    /    Kwaliteit & voordelen

Kwaliteit & voordelen

Omdat er vaak verwarring over kwaliteit gezaaid wordt willen wij u graag uitleggen hoe de zwembad lamellenafdekkingen branche in Nederland en België in elkaar steekt.

 

Er is in Nederland en België niet een lamellen producent die zijn geproduceerde lamellen direct aan de eindklant verkoopt. Alle in Nederland en België aanwezige lamellenafdekkingen fabrikanten zijn assemblage bedrijven. Dit houdt in dat zij de lamellen alleen in elkaar zetten met de door hun ingekochte onderdelen / halffabricaten.
 

Het materiaal waar een lamellenafdekking uit opgebouwd is wordt ingekocht bij kunststof extruderende producenten. De  lamellen fabrikanten leveren de lamellen uiteindelijk aan de zwembadbouwers (detaillist) en deze leveren dat aan u de consument.

Wij van Lamellendekvervangen.nl doen hetzelfde als de grote lamellen fabrikanten. Wij kopen onze eigen materialen in zoals: lamellen, eindkappen, RVS assen, motoren, stuurkasten enz. Omdat onze lamellen samengesteld worden met onderdelen van de beste kwaliteit (vaak zelfs uit dezelfde fabriek), kunnen onze lamellen concurreren met de beste merken op de Nederlandse markt. Alleen door het zelf produceren kunnen wij u onze kwaliteit tegen onze zeer lage prijzen leveren.
 

Kortom: onze kwaliteit is nergens voor minder geld te koop.

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan Vul het offerte aanvraag formulier in en ontvang onze offerte!