Prijzen

Verwarm <br />uw zwembadVerwarm
uw zwembad
Verwarm <br />uw zwembadIsoleer
uw zwembad
Verwarm <br />uw zwembadVoorkom
algen
Verwarm <br />uw zwembadAnti-
condens
Home    /    Prijzen

Onze prijzen

Hellodeck biedt haar lamellen en haar complete oprolsystemen aan tegen aantrekkelijke prijzen.

 

PVC witte lamellen 4x8 (32m2)

Voor een bad van 4x8 (32m²) hebben wij al PVC witte vervang lamellen vanaf € 72,- incl. BTW per m² (deze prijs is excl. inmeten, transport, retourname oude lamellen en plaatsing).

€ 72,-
p. m2

Wenst u liever een all-in prijs waarbij alle werkzaamheden door onze eigen monteurs worden uitgevoerd dan maken wij voor u graag een offerte op maat. Ook hier zult u zien dat wij een zeer aantrekkelijke prijs offreren. Wenst u zelf het dek te installeren of wil u uw oude lamellen zelf verwijderen en afvoeren dan is dit zeker bespreekbaar. U kunt in de offerte tool van Hellodeck zelf aangeven wat u wenst. 

Wanneer u een nieuw zwembad gaat of aan het bouwen bent of een bestaand bad gaat renoveren of juist nog geen lamellen afdekking heeft op uw huidige zwembad, dan hebben wij hiervoor diverse oprolsystemen in ons assortiment. Wij hebben handmatige oprolsystemen voor bovenwater, elektrische bovenwater systemen en natuurlijk de onderwater oprolsystemen. Al onze systemen leveren wij met buismotoren. Op basis van het gekozen oprolsysteem en de afmetingen van uw zwembad wordt de capaciteit van de buismotor bepaald. Wij hebben buismotoren van 120Nm t/m 600Nm in ons assortiment. Bij de onderwater oprolsystemen zijn diverse inbouwmogelijkheden. Op de hellodeck website vindt u deze verschillende mogelijkheden terug. Ook voor de opbouwsystemen hebben wij een aantal zeer fraaie oplossingen. Mocht u er niet uitkomen dan adviseren wij u graag bij de keuze voor het geschikte systeem.   

Elektrisch oprolsysteem
met PVC witte lamellen 4x8 (32m2)

Een elektrisch oprolsysteem met PVC witte lamellen voor een bad van 8x4 (32m²) hebben we al vanaf: € 5.250,- incl. BTW
(deze prijs is excl. inmeten, transport en plaatsing)  

€ 5.250,-

Onderwater oprolsysteem
met PVC witte lamellen 4x8 (32m2)

Een onderwater oprolsysteem met PVC witte lamellen voor een bad van 8x4 (32m²) hebben we al vanaf: € 6.800,- incl. BTW
(deze prijs is excl. inmeten, transport en plaatsing)

€ 6.800,-

De uiteindelijke prijs is natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren zoals bereikbaarheid zwembad, transportkosten, retourname oude lamellen, installatiekosten etc.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan en u zult zien dat wij een eerlijke prijs offreren.

 

U ontvangt van ons per mail een nette offerte waarin duidelijk alle prijzen vermeld staan van zowel de afdekking als de bijkomende kosten voor verwijderen, installeren, afvoeren oude lamellen etc.

 

En mocht u specifieke vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan Vul het offerte aanvraag formulier in en ontvang onze offerte!