Verzekering hagelschade

Verwarm <br />uw zwembadVerwarm
uw zwembad
Verwarm <br />uw zwembadIsoleer
uw zwembad
Verwarm <br />uw zwembadVoorkom
algen
Verwarm <br />uw zwembadAnti-
condens
Home    /    Zwembad Lamellen    /    Verzekering hagelschade

Heeft u stormschade of hagelschade opgelopen aan uw lamellendek?

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het verlenen van hulp bij storm- en hagelschades door heel Nederland en België. Een lamellendek met hagelschade loopt vol met water waardoor deze gaat zinken. In sommige gevallen is deel vervanging een oplossing echter krijgt men dan wel kleur verschil en vaak zijn er ook lamellen redelijk onzichtbaar beschadigd.
 

Er is geen enkele lamellenfabrikant waar wij niet mee samenwerken. Ongeacht het merk of type van uw lamellen, wij lossen het voor u op.
 

Volgens de meeste grote verzekeraars is een lamellendek vooralsnog verzekerd, mits deze is opgenomen in de brandpolis. Ook wanneer de lamellen niet tijdig werden opgerold bij een hevige hagelbui zijn deze nog steeds verzekerd.
 

Door onze jarenlange ervaring binnen het verzekeringswereldje worden wij vaak als expert ingeschakeld. Door ons verzekeringsrapport kunt u eenvoudig de schade indienen bij u verzekeraar. Telefonisch zijn wij natuurlijk niet altijd bereikbaar, maar via de mail proberen wij u ook buiten kantoortijden een snelle respons te kunnen bieden.

Het eenvoudigste is om gebruik te maken van ons contactformulier met als extra vermelding hagelschade.
 

Het veranderende klimaat

Hagelstenen met een diameter van 2 centimeter of meer komen de laatste jaren steeds vaker voor in Nederland en België. Maar de laatste jaren komen er geregeld erg grote hagelstenen naar beneden, hagelstenen van meer dan 5 cm zijn dan ook geen uitzondering meer: Deze grote hagelstenen richten door hun gewicht vele malen meer schade aan dan kleine. Daarnaast slaan ze met een veel grotere snelheid in. Ronde hagelstenen van 3 centimeter halen met gemak een snelheid van zo'n 50 km/u, stenen van 5 centimeter wegen algauw 80 gram en vallen met 100 km/u naar beneden.
 

Zoals u hiervoor al gelezen heeft, zijn de meeste hagelschades verzekerd. Maar of dat zo blijft? Het klimaat verandert in rap tempo en welke positie zullen verzekeraars in gaan nemen? De verwachting is dat verzekeraars net zoals in vele andere landen al het geval is. Gaan verzekeren op basis van de kwaliteit van het materiaal.
 

In Duitsland wordt door een onafhankelijk testinstituut hageltesten uitgevoerd op de lamellen: kogels van verschillende grootten worden met een snelheid van 110 km/u op de bevroren lamellen afgevuurd. Op basis van deze test wordt een “Hagelwiderstandsklasse”
 

De Polycarbonaat TRI extrusie Solar lamellen van Lamellendekvervangen.nl / Hellodeck zijn opgenomen in dit hagelregister met de hoogst mogelijke score: HW5. Dat betekent dat de lamellen geen functionele schade zullen oplopen bij hagelstenen van maar liefst 5 cm groot. Naast hagelbestendigheid scoort deze lamel ook zeer hoog op de UV bestendigheid.

 

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan Vul het offerte aanvraag formulier in en ontvang onze offerte!