Soorten systemen

Verwarm <br />uw zwembadVerwarm
uw zwembad
Verwarm <br />uw zwembadIsoleer
uw zwembad
Verwarm <br />uw zwembadVoorkom
algen
Verwarm <br />uw zwembadAnti-
condens
Home    /    Complete oprolsystemen    /    Soorten systemen

Complete oprolsystemen

Een zwembadafdekking van Hellodeck is dé oplossing om uw zwembad te beschermen tegen weer en wind, daarnaast is het water van uw privé zwembad onbereikbaar voor kinderen en (huis)dieren. Een zwembad dat blootgesteld wordt aan weer en wind zal sneller vervuilen en meer chemicaliën verbruiken.

Een zwembadafdekking zorgt ervoor dat insecten, bladeren en vuil uit uw zwemwater worden gehouden. Schoonwater dus om in te zwemmen. Een zwembadafdekking biedt direct enorm veel voordelen en vraagt zeer weinig inspanningen.


Wanneer u het zwembad niet gebruikt sluit u eenvoudigweg de (automatische) zwembadafdekking. Dit bespaart een flinke portie onderhoud, vermindert het energieverbruik en gebruik van chemicaliën en daarmee de kosten.
 

Ook is uw zwembad veilig afgesloten voor spelende kinderen en huisdieren. 

Een zwembadafdekking isoleert het zwembadwater. Hierdoor kunt u langer genieten van een aangename zwemwatertemperatuur. Wanneer u kiest voor solar lamellen dan kunt u nog langer van uw zwembad genieten.
 

Volautomatische of manuele zwembadafdekking?

Hellodeck heeft zowel manuele als elektrische systemen in haar assortiment. De manuele bediening is enkel en alleen mogelijk bij een bovengronds oprolsysteem. De onderwater systemen met buismotor zijn altijd elektrisch bediend. Het manuele oprolsysteem kan toegepast worden op baden tot 5.00 meter breed en maximaal 12 meter lang.
 

Zowel de bovengrondse als inbouw onderwatersystemen zijn elektrisch te verkrijgen. De afdekkingen openen en sluiten in een handomdraai. Een druk op de knop van de sleutelschakelaar of afstandsbediening is voldoende om de afdekking van uw zwembad te bedienen. U kiest voor optimaal comfort en gebruiksgemak.
 

Hellodeck zwembadafdekking, inbouw of opbouw

U kunt een zwembadafdekking van Hellodeck op verschillende manieren in of bij uw zwembad integreren. 

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan Vul het offerte aanvraag formulier in en ontvang onze offerte!