Soorten systemen

Verwarm <br />uw zwembadVerwarm
uw zwembad
Verwarm <br />uw zwembadIsoleer
uw zwembad
Verwarm <br />uw zwembadVoorkom
algen
Verwarm <br />uw zwembadAnti-
condens
Home    /    Complete oprolsystemen    /    Soorten systemen    /    Inbouw oprolsystemen

Inbouw oprolsystemen

Van LamellendekVervangen.nl

inbouw oprolsysteem inbouw oprolsysteem
Eigenschappen
Levering

Eigenschappen inbouw onderwater oprolsystemen

Het onderwater oprolsysteem van lamellendekvervangen.nl is een comfortabel en praktisch systeem. De eenvoudige bediening maakt dat uw zwembad moeiteloos kan worden afgedekt, zelfs voor een kortere periode. Door middel van één druk op de knop rolt uw inbouw zwembadafdekking automatisch op en af. Doormiddel van diverse inbouwconstructies kunnen wij het systeem perfect integreren in uw zwembad. Wegwerken onder het terras zodat het lijkt dat uw afdekking uit het niets verschijnt of onder een waterterras of zitbank in uw zwembad zodat u gelijk ook een relaxplek creëert in uw bad. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden.   


Zo realiseert u een elegante, veilige en perfect afgewerkte zwembadafdekking.


Welke systeem u ook kiest wij maken graag vrijblijvend een afspraak met u om de mogelijkheden met u door te nemen. Heeft u reeds een zwembad dat u wil voorzien van een oprolsysteem of gaat u of laat u uw zwembad nieuw bouwen wij adviseren u graag in de afdek mogelijkheden. Zorg vooral bij nieuw te bouwen zwembaden dat u op tijd informatie inwint over de gewenste afdekking. Een gedegen plan zorgt ervoor dat u later geen problemen heeft met het goed op en afrollen van uw afdekking.

  • TIP!! De meest toegepaste mogelijkheid (bij nieuw te bouwen zwembaden) is de laatste tijd “het onderwater terras”. Voordeel van deze nis is dat men het bad optisch groter maakt en daarbij een extra functie in de vorm van een lig of zitgedeelte krijgt in het zwembad. Het dek verdwijnt met het oprollen onder het waterterras volledig uit het zicht, daarnaast wordt een inlooptrap vaak direct aan het waterterras vast gemaakt waardoor het waterterras gelijk ook de eerste tree wordt u zwembad in. 


De verschillende nis mogelijkheden:


[ Tekeningen verschillende nissen ]


Wij leggen de voor- en nadelen van de verschillende nissen graag vrijblijvend aan u uit. Esthetisch is het natuurlijk erg mooi om het systeem onderwater in te bouwen. Uw lamellendek verschijnt uit het niets om uw zwembad elegant en geruisloos af te dekken. 
 

Het spreekt voor zich dat al onze type lamellen op onze systemen passen.

Korte levertijd zwembadafdekkingen

Ieder dek wordt perfect op maat door onze vakmensen geconstrueerd. Wij produceren uw zwembadafdekking binnen 14 werkdagen, zodat u snel kunt genieten van uw stijlvolle zwembadafdekking.

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan Vul het offerte aanvraag formulier in en ontvang onze offerte!