Over ons

Verwarm <br />uw zwembadVerwarm
uw zwembad
Verwarm <br />uw zwembadIsoleer
uw zwembad
Verwarm <br />uw zwembadVoorkom
algen
Verwarm <br />uw zwembadAnti-
condens
Home    /    Over ons

Wie zijn wij

Bij Hellodeck willen we maar één ding: zoveel mogelijk klanten helpen met hun lamellen afdekking of dit nu enkel en alleen een lamellen afdekking is of een compleet automatisch systeem wij staan graag voor u klaar. Met zorg produceren wij lamellen van topkwaliteit. Met meer dan 150 lamellen afdekkingen per jaar in heel Europa mogen we wel zeggen dat we zijn uitgegroeid tot een waardige speler op de markt. In Nederland zijn we momenteel de grootste lamellenleverancier welke direct aan de eindklant levert.

 

Door te blijven investeren in onze producten op het gebied van kwaliteit en het avanceren van ons productie en installatieproces, garanderen wij een constante hoge kwaliteit. Hierdoor kunnen wij u samen met onze partners zeer goede garanties bieden. 

 

Dagelijks staan wij klaar om onze klanten tevreden te stellen door de beste service te bieden.

 

Waarom is Hellodeck zo uniek?

Wij zijn lamellenafdekkingen specialist en geen webshop of zwembadbouwer, voor wie lamellen vaak een bij-product zijn. Wij produceren onze eigen afdekkingen en onze eigen buismotoren. Daarnaast hebben we ervaring met de systemen / lamellen van veel verschillende merken o.a. Starline, AquaDeck, Covrex, T&A etc. Hierdoor kunnen wij u ten aller tijden helpen bij de aanschaf van een compleet systeem, het vervangen van uw externe of buismotor (ongeacht welk merk) of bij het vervangen van uw bestaande lamellen (ongeacht welk merk).

 

Wij wensen u veel leesplezier op onze website en mocht u vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan namelijk graag voor u klaar.

 

Met vriendelijke groeten,
Fedor van Eijndhoven

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan Vul het offerte aanvraag formulier in en ontvang onze offerte!